Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Vitajte na webovej stránke https://www.hagard.sk.Ceníme si Váš záujem o našu spoločnosť. Ochrana osobných údajov, ktoré ste nám zverili, je pre nás prioritou a chceme, aby ste sa cítili bezpečne, keď navštevujete naše webové stránky alebo využívate naše online ponuky.

Je pre nás dôležité, aby ste boli plne informovaní o osobných údajoch, ktoré získavame pri spracovaní ponúk a služieb online, a aby ste boli oboznámení s tým, ako ich používame.

 

Zamýšľané použitie spracovania údajov

HAGARD:HAL, spol. s r.o. je organizácia pôsobiaca v oblasti predaja elektroinštalačného priemyslu a svietidiel.Naše ciele sú spoľahlivosť, bezpečnosť, kvalita, ochrana životného prostredia a rentabilita. Kdekoľvek HAGARD:HAL, spol. s r.o.spracúva osobné údaje, takéto spracovanie sa uskutočňuje na účely definované v tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov.

 

Spracúvanie osobných údajov

Návšteva našej webovej stránky

Zaznamenávame a ukladáme IP adresu počítača, aby sme odoslali obsah našich navštívených webových stránok do Vášho počítača (napr. texty, obrázky a súbory na stiahnutie atď.) v súlade s článkom 6 ods. 1 písm. b) GDPR. Tieto údaje spracúvame tiež preto, aby sme identifikovali a oznámili akékoľvek zneužitie. Právnym základom v tomto prípade je čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR. V tomto kontexte je v našom záujme, čo sa týka spracovania osobných údajov, zabezpečiť riadne fungovanie našej webovej stránky a podnikania uskutočňovaného cez našu webovú stránku.


Pokiaľ spracúvame Vaše údaje, ako je uvedené vyššie, na účely zabezpečenia funkčnosti našej webovej stránky, ste zmluvne zaviazaní sprístupniť nám tieto údaje.

 

Iné účely

Spracúvame tiež osobné údaje, ktoré dobrovoľne poskytujete, napr. pri zadávaní dopytu, online schôdzky, pri objednávaní informačných materiálov či bulletinov. Právnym základom v tomto prípade je čl. 6 ods. 1 písm. b) GDPR. Údaje, ktoré v tejto súvislosti spracúvame, zahŕňajú údaje zákazníkov, zamestnancov a dodávateľov v rozsahu potrebnom na účely špecifikované v rámci tohto vyhlásenia o ochrane osobných údajov.

 

Pokiaľ spracúvame Vaše údaje, ako je to opísané vyššie, na účely prijatia a spracovania Vášho dopytu, stretnutia alebo objednávky (odoberania newsletteru), ste povinní sprístupniť tieto údaje. Vašu požiadavku bez týchto údajov nemôžeme spracovať.

 

Ak ste súhlasili so spracúvaním osobných údajov v súlade s článkom 6 ods.1 písmeno a) GDPR, môžete svoj súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu neovplyvní zákonnosť spracúvania na základe súhlasu až do času odvolania súhlasu.

 

Poskytovanie údajov tretím stranám

Vo všeobecnosti prenášame Vaše údaje na príslušné spoločnosti, kde sú spracúvané na zabezpečenie požadovanej služby a podpory.

 

To znamená, že informácie môžu spracúvať aj iné právne subjekty. Takéto spracúvanie je však obmedzené v rozsahu, ktorý je potrebný na účely definované v tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov alebo pokynmi vydanými prevádzkovateľom, ktoré je iná právnická osoba, ktorá koná ako poskytovateľ služieb (sprostredkovateľ), povinná dodržiavať.

 

V tejto súvislosti niekedy používame poskytovateľov služieb, ktorí spracúvajú údaje v našom mene (napríklad v oblasti e-mailového marketingu, návrhu a vývoja softvéru alebo na podporu spracovania žiadostí od zákazníkov). V týchto prípadoch sa informácie prenášajú tretím osobám, aby sa umožnilo ďalšie spracovanie. Externí poskytovatelia služieb sú starostlivo vyberaní a kontrolovaní v pravidelných intervaloch, aby sa zabezpečila primeraná ochrana osobných údajov.

 

Títo poskytovatelia služieb (sprostredkovatelia) sú viazaní našimi pokynmi. Vzhľadom na to podliehajú našim požiadavkám, ktoré zahŕňajú spracúvanie Vašich údajov výhradne v súlade s našimi pokynmi a v súlade s platným zákonom o ochrane osobných údajov. Konkrétne sú zmluvne zaviazaní, aby zaobchádzali s Vašimi údajmi tak, aby zachovali dôvernosť informácií a nie sú oprávnení spracúvať údaje na iné účely, ako sú dohodnuté.

 

Prenos údajov k sprostredkovateľom sa uskutočňuje na základe čl. 28 ods. 1 GDPR.

 

Vaše údaje nebudeme predávať tretím stranám ani ich iným spôsobom poskytovať na komerčné účely.

 

Okrem vyššie spomínaného, máme právo poskytnúť Vaše osobné údaje orgánom činným v trestnom konaní a prípadne poškodeným tretím stranám bez Vášho výslovného súhlasu, ak je to potrebné na objasnenie nezákonného využívania našich služieb alebo na uplatnenie právnych nárokov. Takýto prevod sa však uskutoční iba vtedy, ak existujú konkrétne dôkazy o nezákonnom konaní alebo zneužití. Prenos Vašich údajov sa môže uskutočniť aj, ak to prispieva k presadzovaniu podmienok používania alebo iných dohôd. Zároveň máme právnu povinnosť poskytovať na požiadanie informácie niektorým verejným orgánom.

 

Prenos týchto údajov je založený na našom legitímnom záujme zabrániť zneužitiu, umožniť stíhanie trestných činov a zabezpečiť uplatňovanie svojich práv, ak naše záujmy prevážia nad Vašimi záujmami a právami na ochranu Vašich osobných údajov v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR.

 

Zamýšľaný prenos údajov do tretích krajín

V súčasnosti nie je plánovaný prenos údajov do tretích krajín. V prípade takéhoto prenosu zavedieme opatrenia potrebné pre splnenie požadovaných zákonných podmienok. Predovšetkým však budete včas informovaný o príslušných príjemcoch alebo kategóriách príjemcov osobných údajov v súlade s právnymi požiadavkami.

 

Zabezpečenie

Spoločnosť HAGARD:HAL, spol. s r.o realizuje vhodné technické a organizačné opatrenia na ochranu všetkých osobných údajov, pred náhodnou alebo úmyselnou manipuláciou, stratou, zničením alebo prístupom neoprávnených osôb. Platí to aj pre všetky nakupované externé služby. Overujeme účinnosť našich opatrení na ochranu údajov a neustále ich vylepšujeme v súlade s technologickým rozvojom. Zadané osobné údaje sú šifrované počas prenosu pomocou bezpečného šifrovacieho procesu.

 

Cookies

Pre pro-užívateľské webové stránky a prispôsobenie prevádzky našich webových stránok Vašim potrebám, môžu naše webové stránky používať súbory cookies. Súbor cookie je malý súbor, ktorý sa na Vašom počítači ukladá lokálne, keď navštívite webové stránky. Keď navštívite webovú stránku na tom istom zariadení, súbor cookie naznačuje napríklad, že ste opakovaným návštevníkom. Súbory cookie nám tiež umožňujú analyzovať používanie našich webových stránok. Nezahŕňajú žiadne osobné údaje a nie je možné Vás prostredníctvom nich identifikovať na webových stránkach tretích strán - vrátane stránok poskytovateľov analýzy.

 

Základné / nevyhnutné cookie súbory

Tieto cookies sú nevyhnutné pre fungovanie našich webových stránok. Zahŕňa to napríklad vydanie anonymných ID relácií na zhrnutie viacerých dopytov na webový server alebo zabezpečenie bezchybného fungovania registrácií a objednávok.

 

Funkčné cookies

Tieto súbory cookie nám pomáhajú ukladať Vaše zvolené nastavenia alebo podporovať iné funkcie, keď sa pohybujete na našej webovej stránke. Umožňujú nám napríklad zapamätať si preferované nastavenia pre ďalšiu návštevu alebo uložiť Vaše prihlasovacie údaje na našej webovej stránke.

 

Súbory cookie výkonu / štatistiky

Tieto súbory cookie zhromažďujú informácie o tom, ako používate našu webovú stránku (napríklad ktorý internetový prehliadač používate, ako často navštevujete našu webovú stránku, ktoré stránky otvoríte alebo ako dlho zostávate na našej webovej stránke). Tieto súbory cookie neuchovávajú žiadne informácie, ktoré umožňujú osobnú identifikáciu návštevníkov. Informácie zhromaždené pomocou týchto cookies sú agregované a teda anonymné.

 

Cookies môžete prijať alebo odmietnuť - vrátane tých, ktoré sa používajú na sledovanie webových stránok - výberom vhodných nastavení pre váš prehliadač. Môžete nastaviť prehliadač, aby vás upozornil, keď dostanete nový súbor cookie, alebo ich úplne zablokovať. Ak sa však rozhodnete odmietnuť súbory cookie, možno nebudete môcť používať všetky funkcie našej webovej stránky (napr. pri objednávkach nákupu). Váš prehliadač Vám tiež ponúka možnosť odstrániť súbory cookie (napríklad pomocou funkcie Vymazať históriu prehliadania). Ďalšie informácie nájdete vo funkcii Pomocník pre používateľa v časti Nastavenia vo Vašom webovom prehliadači.

 

Anonymizované sledovanie webových stránok

S cieľom lepšie zosúladiť tieto webové stránky s potrebami našich zákazníkov analyzujeme, ako naši zákazníci komunikujú s webom. Anonymizujeme Vašu IP adresu a potom ju použijeme na analýzu údajov, ako napríklad stránky na adrese https://www.hagard.sk , ktoré navštívil Váš prehliadač a Váš počítač. Na tento účel opäť používame cookie súbory. Súbor cookie obsahuje iba jedno jedinečné číslo, pomocou ktorého Vás môžeme znovu identifikovať na našich webových stránkach, ale nie na webových stránkach tretích strán. Zaznamenané údaje používame iba na štatistické účely. Najmä adresa IP nebude priradená žiadnemu individuálnemu používateľovi. Údaje nebudú zdieľané s tretími stranami.

 

Google Analytics - podmienky používania

Táto webová lokalita využíva službu Google Universal Analytics, webovú analytickú službu poskytovanú spoločnosťou Google, Inc. ("Google"). Služba Google Universal Analytics používa cookies, ktoré sú textovými súbormi umiestnenými vo Vašom počítači, aby pomohli webovej stránke analyzovať, ako užívatelia stránky používajú. Informácie vytvorené súborom cookie o používaní webových stránok (vrátane Vašej adresy IP) budú odosielané a uložené spoločnosťou Google na serveroch v Spojených štátoch.

 IP anonymizácia je na tejto webovej stránke sublementovaná. Spoločnosť Google skráti / anonymizuje posledný oktet adresy IP pre členské štáty Európskej únie, ako aj pre ostatné strany Dohody o Európskom hospodárskom priestore. Len vo výnimočných prípadoch je úplná IP adresa odoslaná a skrátená servermi Google v USA. V mene poskytovateľa webových stránok spoločnosť Google použije tieto informácie na účely hodnotenia Vášho používania webových stránok, zostavovania prehľadov o činnosti webových stránok pre prevádzkovateľov webových stránok a poskytovania ďalších služieb týkajúcich sa činnosti webových stránok a používania internetu poskytovateľovi webových stránok. Spoločnosť Google nebude Vašu IP adresu priraďovať k iným údajom, ktoré má spoločnosť Google. Odmietnuť používanie súborov cookie môžete výberom príslušných nastavení v prehliadači. Upozorňujeme však, že ak to urobíte, nebudete mať možnosť využiť plnú funkčnosť týchto webových stránok. Okrem toho môžete zabrániť tomu, aby spoločnosť Google zhromažďovala a používala údaje (súbory cookie a adresa IP) stiahnutím a inštaláciou doplnku prehliadača dostupného na stránke https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sk.

 

 Používanie služby Google Analytics môžete odmietnuť kliknutím na nasledujúci odkaz. Na počítači sa nastaví súbor cookie odmietnutia, ktorý zabráni budúcemu zhromažďovaniu Vašich údajov pri návšteve tejto webovej stránky: Zakázať službu Google Analytics. - https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=sk.

 

Ďalšie informácie týkajúce sa podmienok používania a ochrany osobných údajov nájdete na stránke https://www.google.com/analytics/terms/gb.html alebo na stránke https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=uk . Upozorňujeme, že na tejto webovej stránke je kód Google Analytics doplnený o "anonymizeIp", aby sa zabezpečila anonymizovaná kolekcia IP adries (tzv. IP-masking).

 

Podstránky https://www.hagard.sk používajú ďalšie online nástroje:

 

Overheat

Overheat.de je webový nástroj na analýzu z Overheat UG (limited liability) «so sídlom v Haus Alsbach 2, 51766 Engelskirchen, Nemecko. Nástroj anonymne zaznamenáva interakcie náhodne vybraných jednotlivých návštevníkov s webovými stránkami. Toto vytvára záznam o správaní návštevníkov, ako sú pohyby po obrazovke a kliknutia, s cieľom identifikovať príležitosti na zlepšenie príslušných webových stránok. Navyše, pre štatistické účely nástroj tiež vyhodnocuje informácie o operačnom systéme, prehliadači, prichádzajúcich a odchádzajúcich referenciách (odkazy), demografii, rozlíšení a type zariadenia. Tieto informácie nie sú osobné a nie sú poskytované tretej strane. Ak nechcete, aby sa tieto informácie zaznamenávali, môžete túto funkciu deaktivovať na všetkých internetových stránkach, ktoré používajú overheat, nastavením DoNotTrack vo Vašom prehliadači. Podrobnejšie informácie o tejto možnosti nájdete na nasledujúcej stránke: http://overheat.de/opt-out.html

 

Vložené pluginy

Naše webové stránky používajú prepojenia na nasledujúce sociálne siete:

• facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA

• Google+, Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

• Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA

• Xing, XING AG, Gänsemarkt 43, 20354 Hamburg, Nemecko

• YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno CA 94066, USA

 

Tlačidlá zobrazujú logá jednotlivých sociálnych sietí. Tlačidlá však nie sú štandardné pluginy poskytované sociálnymi sieťami, ale prepojenia s ikonami tlačidiel. Tieto tlačidlá sa aktivujú len zámernou činnosťou (kliknutím). Pokiaľ nekliknete na tlačidlá, do sociálnych sietí nebudú prenesené žiadne údaje. Kliknutím na tlačidlá akceptujete komunikáciu so servermi sociálnej siete, čím aktivujete tlačidlá a vytvoríte odkaz.

 

Po kliknutí, tlačidlo funguje ako plugin pre zdieľanie. Sociálna sieť získa informácie o navštívenom webe, ktorý môžete zdieľať so svojimi priateľmi a kontaktmi. Ak nie ste prihlásený, budete presmerovaný na prihlasovaciu stránku sociálnej siete, na ktorú ste klikli, čím opustíte stránky tuev-sued.de. Ak ste prihlásený, Váš "like" alebo zdieľanie príslušného článku sa odošle.

 

Keď aktivujete tlačidlo, sociálne siete dostanú aj informácie, ktoré ste získali na príslušnej stránke našej webovej stránky a kedy ste tak urobili. Okrem toho môžu byť odosielané informácie, ako napríklad Vaša IP adresa, podrobnosti o používanom prehliadači a nastavenia jazyka. Ak kliknete na tlačidlo, Vaše kliknutie sa prenesie do sociálnej siete a použije sa v súlade s pravidlami o údajoch.

 

Keď kliknete na tlačidlo, nemáme kontrolu nad zhromaždenými údajmi a spracovateľskými činnosťami. Nie sme zodpovední za toto spracúvanie údajov, nie sme ani „prevádzkovateľ“, ako je definované v GDPR. Nie sme si vedomí úplného rozsahu zberu údajov, jeho právneho základu, účelov a doby uchovávania. Vzhľadom na to, tu uvedené informácie nemusia byť nevyhnutne úplné.

 

Údaje sa odošlú bez ohľadu na to, či máte účet u poskytovateľa, alebo či ste prihlásený. Ak ste sa prihlásili, Vaše údaje budú priradené priamo k Vášmu účtu. Poskytovatelia môžu tiež používať cookies vo Vašom počítači na sledovanie.

 

Pokiaľ vieme, títo poskytovatelia ukladajú tieto údaje do užívateľských profilov, ktoré používajú na inzerciu, prieskum trhu a / alebo dizajn orientovaný na dopyt. Tento typ analýzy sa vykonáva (aj pre používateľov, ktorí nie sú prihlásení), aby prezentovali reklamu orientovanú na dopyt a informovali ostatných používateľov sociálnej siete o Vašich aktivitách na našich webových stránkach. Máte právo vzniesť námietku proti vytvoreniu týchto používateľských profilov. Ak chcete uplatniť svoje právo na námietku, kontaktujte príslušného poskytovateľa.

 

Informácie o účeloch a rozsahu zhromažďovania údajov, o ďalšom spracovaní a používaní údajov príslušnou sociálnou sieťou a o právach a nastaveniach ochrany osobných údajov nájdete v informáciách poskytnutých týmito stránkami sociálnych médií:

 

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy

Google: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy

Twitter: http://twitter.com/privacy

Xing: https://www.xing.com/privacy

youtube: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

 

Ak si neželáte, aby o Vás sociálne siete získavali údaje, neklikajte na spomínané tlačidlá.

 

Štandardné doby na vymazanie údajov:

Legislatíva definovala lehoty a povinnosti uchovávania údajov. Na konci týchto lehôt budú príslušné údaje pravidelne vymazané. Údaje, na ktoré sa nevzťahujú uvedené lehoty uchovania a povinnosti, sa odstránia alebo anonymizujú hneď, ako už nebudú platiť účely definované v tomto vyhlásení o ochrane osobných údajov. Pokiaľ toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov neobsahuje iné osobitné ustanovenia pre ukladanie údajov, uchovávame všetky údaje, ktoré zhromažďujeme, pokiaľ sú požadované na vyššie uvedené účely, na ktoré boli zhromaždené.

 

Ďalšie používanie údajov a ich vymazávanie

Akékoľvek ďalšie spracovanie alebo používanie Vašich osobných údajov sa zvyčajne vykoná len v rozsahu povolenom na základe právneho predpisu alebo ak ste súhlasili so spracovaním údajov alebo použitím dát. V prípade ďalšieho spracovania na iné účely ako tie, na ktoré boli údaje pôvodne zhromaždené, Vás budeme o ďalšom použití informovať  a poskytneme Vám všetky dôležité informácie pred ďalším spracovaním.

 

Identifikácia a stíhanie zneužitia

Všetky informácie na identifikáciu a stíhanie zneužitia, najmä Vašu IP adresu, uchováme maximálne 7 dní. Právnym základom v tomto prípade je čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR. Dôvodom záujmu o uchovávanie Vašich údajov počas 7 dní je zabezpečiť fungovanie našich webových stránok a podnikanie uskutočňované prostredníctvom tejto webovej stránky a zabrániť kybernetickým útokom. V prípade potreby môžeme použiť anonymné informácie na prispôsobenie návrhu našich webových stránok potrebám používateľov.

 

Práva súvisiace so spracovaním osobných údajov

 

Právo na prístup

Na požiadanie máte právo od nás získať informácie o osobných údajoch, ktoré sa Vás týkajú a ktoré sme spracovali v rozsahu, ktorý je definovaný v čl. 15 GDPR. Vašu žiadosť môžete poslať poštou alebo e-mailom na nižšie uvedené adresy.

 

Právo na opravu

Máte právo požadovať, aby sme bez zbytočného odkladu opravili akékoľvek nepresnosti vo Vašich osobných údajoch, ktoré sa Vás týkajú (článok 16 GDPR). Na tento účel kontaktujte nižšie uvedenú adresu.

 

Právo na vymazanie

Ak máte platné právne dôvody vymedzené v čl. 17 GDPR, máte právo na okamžité vymazanie ("právo byť zabudnutý") osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú. Medzi tieto právne dôvody patrí: osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli spracúvané, alebo odvolávate svoj súhlas a neexistujú žiadne iné právne dôvody na spracúvanie; dotknutá osoba namieta proti spracúvaniu (a neexistujú žiadne prevažujúce legitímne dôvody na spracúvanie - neuplatňuje sa na námietky voči priamej reklame). Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na obmedzenie spracovania

Ak sú splnené kritériá definované v čl. 18 GDPR, máte právo na obmedzenie spracúvania, ako je uvedené v predchádzajúcom článku GDPR. Podľa tohto článku sa môže požadovať obmedzenie spracúvania, najmä ak je spracúvanie nezákonné a dotknutá osoba sa bráni vymazaniu osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich používania, alebo ak dotknutá osoba namieta proti spracúvaniu podľa čl. 21 ods. 1 GDPR, ak nie je jasné, či náš legitímny záujem prevyšuje záujem dotknutej osoby. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na prenos údajov

Máte právo na prenos dát, ako je definované v čl. 20 GDPR. To znamená, že máte právo získať osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, ktoré ste nám poskytli, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo na prenos týchto údajov inému prevádzkovateľovi. Predpokladom je, že spracúvanie je založené na súhlase alebo zmluve a je vykonávané automatizovanými prostriedkami. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo na námietku

Podľa čl. 21 GDPR máte právo kedykoľvek vzniesť námietku proti spracúvaniu  osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú, ktoré je založené na článku 6 ods. 1 písm. e) alebo f) GDPR, z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie. Budeme upúšťať od spracúvania Vašich osobných údajov, pokiaľ nemôžeme preukázať presvedčivé oprávnené dôvody na spracúvanie, ktoré prevyšujú Vaše záujmy, práva a slobody, alebo pokiaľ nie je účelom spracúvania preukazovanie, uplatňovanie a obhajovanie právnych nárokov. Ak chcete uplatniť svoje právo, kontaktujte nižšie uvedenú kontaktnú adresu.

 

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu

Ak si myslíte, že spracúvanie osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú a ktoré sme vykonali, je nezákonné alebo neprípustné, máte právo podať sťažnosť príslušnému dozornému orgánu. Tento orgán môžete kontaktovať na adrese:

 

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Hraničná 12

820 07, Bratislava 27

Slovenská republika

IČO: 36064220

 

www.dataprotection.gov.sk

 

Telefonické konzultácie v oblasti ochrany osobných údajov: utorok a štvrtok od 8:00 do 12:00  +421/2/3231 3220.

 

Data Protection Officer – Ľubica Kompasová

Akékoľvek otázky týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov, žiadostí o informácie a uplatnenie práv dotknutých osôb alebo sťažností adresujte na nižšie uvedenú adresu spoločnosti (prevádzkovateľa), prípadne sa môžete obráti aj na našu zodpovednú osobu (DPO), ktorá je Vám k dispozícii.

 

Data Protection Officer(zodpovedná osoba prevádzkovateľa v zmysle GDPR a zákona č. 18/2018 Z.z.)

 

Kontaktné údaje DPO:

Ľubica Kompasová

Telefón: +421 905 456 531

e-mail: zodpovednaosoba@hagard.sk

 

Kontaktné údaje prevádzkovateľa:

HAGARD: HAL, spol. s r.o.
Pražská 9, 949 11 Nitra

Telefón: 0907 342 064

e-mail: info@hagard.sk

 

 

 

V Nitre, 25.5.2018